Bruce reads for 3/4 hour each night. How long will he read for 4 nights

Answers

3/4 hour equals 45 min 45 * 4 = 180 min 180/ 60 equals 3 hours


0 0

I got 12 hours because he reads for 3 hours and 3*4=12


0 0
Only authorized users can leave an answer!
Can't find the answer?

If you are not satisfied with the answer or you can’t find one, then try to use the search above or find similar answers below.

Find similar answers


More questions