## Answers

Only authorized users can leave an answer!

If you are not satisfied with the answer or you can’t find one, then try to use the search above or find similar answers below.

Find similar answersOnly authorized users can leave an answer!

If you are not satisfied with the answer or you can’t find one, then try to use the search above or find similar answers below.

Find similar answers
Answered by

mrssumaiyahaseeFirst let's find out how much he can ski per minute without his increase in speed. To find speed we will have to divide distance by time. 960÷5=232 So his speed is 232 meters per second. Now to this as add 20. 232+20=252 Then to find out how far he will go in 10 minutes,we will just have to multiply 252 by 10 252×10=2520 So your answer will be that Alex will go 2520 meters in 10 minutes.

Answered by

anonymous12345678901960/50=192 His speed is 192m/min His speed increases by 20 192+20=212 His skiing speed is 212m/min To find how many meters he can ski in 10 mins multiply his speed rate by 10 212*10=2120 2120m would be your answer. I hope this helps :$